A la carté

A la carté menüü on saadaval kolmapäevast reedeni 15.00-21.30.

Alustuseks

ÜLLATUS-SNÄKID PEAKOKA SAHVRIST 2-LE
14

erinevad singid, juustud, moosid, sinepid ja leivalised

CAESARI SALAT KANA JA PARMESANIGA
12

isetehtud kastme ja krutoonidega (L/N)

DŽINNIGA MARINEERITUD LÕHE
16

marineeritud värvilise peedi, kurgirullide, shimeji seente ja tilli aioliga (L/G/N)

VEISELIHA TARTAR
16

kalamari, vutimuna, tšilli aioli ja briošiga (L/N)

ARTIŠOKI-MAAPIRNI PÜREESUPP
9

ürdiõli ja värviliste köögiviljakrõpsudega(V/L/G/N)

Tugevam kehakinnitus

TRÜHVLI RISOTTO
13

ürdiõli ja seentega (V/G/L/N)

MISO GLASUURIGA LÕHE
22

värske spinat jasmiiniriisi padjal soja-seesamikastmega (G/L/N)

MAISIKANA
17

karamelliseeritud juurviljade ja safrani veloute kastmega (G/N)

SUITSUPART
23

brokoliini, pastinaagikreemi, apelsinikastme ja pohla-tšilli geeliga (G/L/N)

EESTI VEISE PICANHA
26

võis praetud mandelkartuli, rabarberi ja punase veini kastmega (G/L/N)

Magus pai

ŠOKOLAADI BAVAROISE
6

kirsikastme ja mündi geeliga (G/N)

TRES LECHES KOOK
6

maasikamoosi, hooajaliste marjade ja karamelliga (N)

VEINIS POŠEERITUD PIRNID
6

ananassi supi ja kookoskreemiga (V/G/L)