A la carté menüü on saadaval kolmapäevast reedeni 15.00-21.30.
A la carté
Alustuseks
ÜLLATUS-SNÄKID PEAKOKA SAHVRIST 2-LE14
erinevad singid, juustud, moosid, sinepid ja leivalised
CAESARI SALAT KANA JA PARMESANIGA12
isetehtud kastme ja krutoonidega (L/N)
DŽINNIGA MARINEERITUD LÕHE16
marineeritud värvilise peedi, kurgirullide, shimeji seente ja tilli aioliga (L/G/N)
VEISELIHA TARTAR16
kalamari, vutimuna, tšilli aioli ja briošiga (L/N)
ARTIŠOKI-MAAPIRNI PÜREESUPP9
ürdiõli ja värviliste köögiviljakrõpsudega(V/L/G/N)
Tugevam kehakinnitus
TRÜHVLI RISOTTO13
ürdiõli ja seentega (V/G/L/N)
MISO GLASUURIGA LÕHE22
värske spinat jasmiiniriisi padjal soja-seesamikastmega (G/L/N)
MAISIKANA17
karamelliseeritud juurviljade ja safrani veloute kastmega (G/N)
SUITSUPART23
brokoliini, pastinaagikreemi, apelsinikastme ja pohla-tšilli geeliga (G/L/N)
EESTI VEISE PICANHA26
võis praetud mandelkartuli, rabarberi ja punase veini kastmega (G/L/N)
Magus pai
ŠOKOLAADI BAVAROISE6
kirsikastme ja mündi geeliga (G/N)
TRES LECHES KOOK6
maasikamoosi, hooajaliste marjade ja karamelliga (N)
VEINIS POŠEERITUD PIRNID6
ananassi supi ja kookoskreemiga (V/G/L)